Nu se mai ascund: Gina Pistol și Smiley AU FĂCUT-O în văzul tuturor. Avem DOVADA

Gina Pistol și Smiley au fost prezenți joi seară pe Arena Națională la meciul România – Spania. Au stat la una dintre loje și au încercat să nu atragă deloc atenția! Nu se mai feresc și se afișează ca un cuplu., scrie VIVA!.

De trei ani de zile sunt împreună, dar până anul acesta, niciunul nu a făcut vreo declarație că ar trăi o poveste de dragoste împreună. Iată că așteptarea a luat sfârșit, iar de aproximativ o lună de zile, cei doi îndrăgostiți participă la evenimente împreună. S-au ținut de mână la ziua lui Mario Fresh, au făcut poze la panou la ziua lui Jo, iar, acum, au bifat o altă etapă din relație!

Gina Pistol și Smiley au fost văzuți împreună, pe station, aseară, la meciul dintre România și Spania. Cei doi au ocupat două scaune, unul lângă altul, au fost atenți la fotbaliști și au căutat să nu atragă deloc atenția. Amândoi au purtat tricouri negre, nimic strident, încât fotografii să fie cu ochii pe ei și să le strice seara, la meci.

Iată-i pe cei doi îndrăgostiți într-o imagine, semn că nu se mai ascund deloc. Au făcut relația publică, lucru pe care toți fanii lor îl aștepta de multă vreme.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: