Victima criminalului de la Caracal: „Am fost violată în garsonieră lui Dincă, el a fost al treilea! Mi-a zis că…”

Răsturnare de situație în controversatul caz Caracal! O tânără a dezvăluit coșmarul pe care l-a trăit, atunci când Gheorghe Dincă și prietenii lui au violat-o într-o încăpere cu gratii la geamuri!

Recent a ieșit la iveală faptul că Gheorghe Dincă ar fi făcut mai multe victime! O tânără și-a luat de curând inima în dinți și a mărturisit că a fost amenințată cu un cuțit și violată de Gheorghe Dincă și prietenii săi, într-o cameră concepută parcă special pentru acest lucru!

Informațiile au fost dezvăluite în cadrul emisiunii Acces direct și astfel s-a aflat faptul că fata a fost luată de oamenii lui Gheorghe Dincăcriminalul din Caracal, chiar de pe stradă.

„A venit unul dintre acei indivizi, silențios, în spatele meu, m-a prins de mână și mi-a pus cuțitul la gât, ca să tac, să nu zic nimic. Și de acolo, m-a dus la o garsonieră. M-a amenințat că mă taie și pe mine și familia dacă vorbesc sau țip sau așa…Oricum era seara târziu, era după ora 21, că aveam cursuri, până la ora 20, 21 și era oricum după ora 21.

M-am dus, că mi-a fost frică, m-a ținut strâns de mână și m-am dus. Acolo am fost băgată într-o garsonieră și a venit cu cuțitul, m-a amenințat în continuare să nu țip, să nu așa, că mă taie pe mine și familia. Apoi, a venit și Dincă, la fel, cu cuțitul și să tac, să nu țip. Au fost mulți, vreo opt sau nouă. Îmi aduc aminte că doar patru…Dincă a fost al treilea. Au fost patru, pentru că după mi s-a făcut rău și nu mai știu!”, a declarat victima, conform celor de la Antena 3.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: